Waarom niet?

“Ik kan me geen Organizer veroorloven”
Iedere financiële situatie is natuurlijk anders, maar vergeet niet dat een Organizer ook geld oplevert. Bijvoorbeeld doordat je geen aanmaningen meer hoeft te betalen omdat je administratie op orde is, door het verkopen van de spullen waar je afscheid van neemt, of doordat je geen overbodige uitgaven meer doet. Bovendien komt er misschien wel ruimte om weer aan het werk te gaan, of je uren uit te breiden, waardoor je op de langere termijn meer geld zult hebben.

“Het is in mijn huis echt niet zo erg als op TV”
Gelukkig maar, want dat zijn de echte extremen. Het feit dat je nu op deze site bent is echter wel een signaal dat je het gevoel hebt dat het anders kan. Hoe eerder je hiermee begint des te sneller kan je beginnen met genieten van je opgeruimde leven.

“Ik ben wel opgeruimd, maar mijn huisgenoten helpen niet mee”
Ieder huishouden heeft zijn eigen systemen. Maar die werken alleen als iedereen daar ook mee overweg kan. Zo niet, dan stranden de goede intenties en zit je alsnog in de chaos.
Een Organizer kan je helpen met een systeem op maat waar iedereen mee uit de voeten kan. Zo zijn jullie minder tijd kwijt aan opruimen, en blijft er dus meer tijd over om leuke dingen samen te doen.