Ervaring en opleiding

Een selectie van de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan…

Organizen
Ik heb meerdere particulieren en zzp-ers begeleid bij het opruimen en organiseren van hun huis, kantoor, spullen en/of administratie. Dit leidde niet alleen bij hen tot grote blijheid, maar ook bij mij! Lees wat Opgeruimd Advies voor mijn klanten betekende.

Financiën
In het bestuur van een Bewonersvereniging vervul ik de functie van penningmeester. Dat maakt mij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het beheren van het geld, maar uiteraard ook voor het gezamenlijk besturen van de vereniging die ruim 100 leden telt.

Leiding geven
In mijn baan als teamleider bij de NPO begeleidde en ondersteunde ik het team tijdens voortdurende ingrijpende veranderingen en ontwikkelingen op de werkvloer.

Planning
Als teamleider was ik ook verantwoordelijk voor de werkroosters. Een heerlijke puzzel die ik met veel plezier iedere maand maakte, tot volle tevredenheid van het team.

Training en Coaching
Als volleybaltrainer en -coach heb ik jarenlang zowel jeugd- als seniorenteams getraind en gecoacht op diverse niveaus, Daarbij putte ik uit mijn eigen ervaring als topsporter, gesteund door de diverse trainersopleidingen die ik daarvoor heb gevolgd.

Gevolgde opleidingen
– Training Inspirerende workshops geven (februari 2018)
– Opleiding Professional Organizing voor de zakelijke markt (februari 2017)
– Budgetcoaching bij het Nibud (juni 2012)
– Opleiding Professional Organizing Particulieren bij De Huishoudcoach (mrt 2012)
– Diverse managementcursussen
– Universitaire Studie Psychologie