contact

Marit Fakkeldij
info@opgeruimdadvies.nl
06-48244531

Werkgebied

Gevestigd tussen Hilversum, Naarden en Bussum werk ik bij voorkeur binnen de regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort-Almere.

Ervaring en opleiding

Een selectie van de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan…

Organizen
Ik heb meerdere particulieren begeleid bij het opruimen en organiseren van hun huis, spullen en administratie. Dit leidde niet alleen bij hen tot grote blijheid, maar ook bij mij! Lees wat Opgeruimd Advies voor mijn klanten betekende

Financiën
In het bestuur van een Bewonersvereniging heb ik 12 jaar de functie van penningmeester vervuld. Dat maakte mij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het beheren van het geld, maar uiteraard ook voor het gezamenlijk besturen van de vereniging die ruim 100 leden telt.

Leiding geven
In mijn huidige baan als teamleider bij de Publieke Omroep begeleid en ondersteun ik het team tijdens voortdurende  ingrijpende veranderingen en ontwikkelingen op de werkvloer.

Planning
Als teamleider ben ik ook verantwoordelijk voor de werkroosters. Een heerlijke puzzel die ik met veel plezier iedere maand maak, tot volle tevredenheid van het team.

Training en Coaching
Als volleybaltrainer en -coach heb ik jarenlang zowel jeugd- als seniorenteams getraind en gecoacht op diverse niveaus, Daarbij putte ik uit mijn eigen ervaring als topsporter, gesteund door de diverse trainersopleidingen die ik daarvoor heb gevolgd.

Gevolgde opleidingen
– Budgetcoaching bij het Nibud (juni 2012)
– Opleiding Professional Organizing Particulieren bij De Huishoudcoach (mrt 2012)
– Diverse managementcursussen
– Universitaire Studie Psychologie