Opgeruimd wonen

Een woning is om in te LEVEN!
In je woning wil je je veilig, fijn en thuis voelen. Wanneer je woning verandert in een pakhuis ben je niet alleen je leefruimte kwijt, maar ook de veiligheid en de rust. Nog een stap verder kan het zelfs je eigenwaarde en je sociale leven aantasten!

Veiligheid
In een volgepakt huis kan niet goed schoongemaakt worden. Hierdoor kunnen onhygiënische toestanden ontstaan. (Uitwerpselen van) ongedierte, een slechte luchtkwaliteit en/of schimmelvorming zijn schadelijk voor de gezondheid.

Een ander risico van een vol huis is brandgevaar. Door de grote hoeveelheid brandbare spullen (denk bijvoorbeeld aan papier!) zal de brand groter zijn en veel meer schade aan kunnen richten. En denk ook eens aan de risico’s die jij en je huisgenoten lopen wanneer vluchtwegen belemmerd zijn!

Neem deze risico’s niet langer en neem NU de volgende stap naar een gezonder leven in een veilige omgeving. Mail voor Opgeruimd Advies naar info@opgeruimdadvies.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Eigenwaarde
Je huis is een visitekaartje naar de buitenwereld. Voorkom dat nare gevoel dat er over je gepraat wordt, dat mensen over jou en je gezin oordelen, dat je niet de moeite waard bent. In een opgeruimd huis voel je je zekerder.
Door NU de volgende stap te zetten bescherm je je goede naam, kan je weer trots zijn op jezelf en hoef je je niet meer te schamen. Daarmee creëer je ruimte voor persoonlijke groei en bouw je je zelfvertrouwen weer op! Je kunt je sociale leven weer oppakken en met volle teugen genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.
Wil jij dat ook? Mail voor Opgeruimd Advies naar info@opgeruimdadvies.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.