Je huis

Je huis is de plek waar je je goed wilt voelen, maar helaas gaat dat niet altijd vanzelf. In de drukte van alledag valt het niet op hoeveel spullen er in je huis belanden en daar een blijvende plek verwerven. Totdat je op een dag beseft dat het veel te veel is, maar dat je niet meer weet waar je moet beginnen om het te veranderen.
Herkenbaar? Ik kan je helpen met het opruimen in huis. Of het nu een kast, kelder, zolder, schuur of je hele huis is. Ik garandeer je ruimte, rust en overzicht. Niet alleen in je huis, maar ook in je hoofd!
Wil je er meer over weten? Kijk dan op de opruimen van je huis pagina voor meer informatie.

Verhuizen
Zie je als een berg op tegen de rompslomp en het geregel van je aanstaande verhuizing? Ik kan je helpen! Kijk op de verhuizing pagina voor meer details.

Samenwonen
Eindelijk is het zover, jullie gaan samenwonen!
Of het nou in een nieuw huis is, of dat de één bij de ander intrekt, er komt een moment dat je constateert dat jullie gezamenlijk bezit niet allemaal past in jullie woning.
Vind je het moeilijk te bepalen wat er blijft en wat er gaat? Wil je hulp bij het samenvoegen van twee inboedels tot één waar jullie allebei blij van worden? Dan kan ik je daarbij helpen. Kijk op de samenwonen pagina hoe dat in zijn werk gaat.

Verkoop stimuleren
Wil je graag verhuizen of samenwonen maar krijg je je oude huis niet verkocht? Opgeruimd Advies biedt hulp. Kijk op de verkopen pagina voor meer informatie.

Leegruimen
Als een naaste plotseling zijn of haar huis moet verlaten of overlijdt brengt dat alléén al veel stress, geregel en onrust met zich mee. Vervolgens moet dan ook het oude huis nog binnen de kortste keren leeggehaald worden. Een tijdrovende en vaak emotionele klus waar niemand op zit te wachten. Ik kan je hier veel bij uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is. Iets voor jou? Kijk op de leegruimen pagina voor mijn werkwijze