Wie geeft mij Opgeruimd Advies?

Ik ben Marit Fakkeldij, Professional Organizer voor Opgeruimd Advies. Ik woon in Hilversum.

Opgeruimd Advies - Marit

Marit

Als kind al vond ik het leuk om orde en structuren te bedenken en aan te brengen. Dat plezier ben ik nooit kwijtgeraakt, maar het verdween wel naar de achtergrond. Ik koos voor een studie Psychologie omdat ik graag mensen wilde helpen en uiteindelijk belandde ik in een baan als teamleider in de Hilversumse Media.

Het Organizen zit me dus blijkbaar in het bloed. Het heeft echter tot 2011 geduurd voordat ik er achter kwam dat ik daar ook professioneel mee aan de slag kon.
De opleiding tot Organizer bevestigde mij in mijn gevoel dat dit is wat ik graag wil doen. En nu ik daadwerkelijk als Organizer aan het werk ben is het zelfs nog leuker dan ik ooit had kunnen bedenken!

Voor mij is Professional Organizen dus een ideale combinatie: Ik kan iets doen wat ik leuk vind, en daarmee help ik ook nog iemand anders!

Over de naam
De naam Opgeruimd Advies is mij op het lijf geschreven. Ik ben van nature positief, vrolijk en optimistisch en dat uit zich in de manier waarop ik werk. Verwacht van mij geen straf, strengheid of scheldkanonnades. Ik geloof in overleg en consensus, en er zal gelachen worden!!! 😀

Wil je nog meer van me weten?? Mail naar info@opgeruimdadvies.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.