DE BEZEM DOOR JE KLEDINGKAST / HET VERVOLG
Het voorjaar heeft even op zich laten wachten, maar nu kunnen we toch echt verder met waar we in oktober aan begonnen zijn.
Weet je nog, de zomer- en winterstapel die je toen had gemaakt van kleding die je al een jaar niet had gedragen?? Nu is het tijd om eens heel eerlijk naar de winterstapel van toen te kijken. Heb je daar nog kleding van aangehad deze winter?

Bedenk dat alles wat je ook deze winter niet hebt gedragen dus al minimaal 2 jaar in je kast plek ligt in te nemen. Er is een goede reden waarom je het niet aangetrokken hebt, en om diezelfde reden zal je het ook nooit meer aantrekken. En dus…. kan het zonder enige moeite naar de kringloop, of in de kledingcontainer, zodat andere mensen er nog wat aan kunnen hebben. Dat voelt toch veel beter?

Zo, dat ruimt lekker op. Op de plek van je winterstapel leg je nu de zomerstapel van vorig jaar neer, en op de oude plek van de zomerstapel maak je een nieuwe winterstapel van de kleren die je afgelopen winter niet hebt gedragen. Zo is het cirkeltje weer rond!

Geniet lekker van de ruimte in je kasten, wie weet past er wel wat nieuws in!